HL Promotions

voor ieder evenement met talent

Gedane Zaken

Hier een aantal opdrachten die het HL promotions team realiseerde.

 


GCC opent nieuw Stafkantoor in het Infrahuis te Groningen.

Wij hebben de opening verzorgt voor GCC tijdens de opening van het nieuwe stafkantoor in het Infrahuis te Groningen. Louis deed de presentatie en aankondigingen Wij maakten een Power Point, de rode knop en er werd confetti afgeschoten. 

Thea Koppen stelde de Beamer en het projectiescherm beschikbaar.

Wij willen iedereen nog bedanken voor de medewerking, het gastvrije ontvangst de leuke opdracht en het gastvrije ontvangst in het infrahuis en willen in het bijzonder Thea Koppen bedanken voor de heerlijke koffie en smakelijke bitterballen, graag tot een volgende keer.

 

De Nacht van de Mode 2015

Al eerder draaide Louis als DJ in de Schoenenfabriek aan de A-Kerkhof te Groningen, nu ook weer werd hij uitgenodigd te komen draaien, wat uiteraard werd gehonoreerd door Louis. Rwinshowtechniek kreeg de opdracht voor het leveren van apparatuur zoals DJbooth, geluidset en sfeerverlichting.

Het werd een gezellige drukke avond een winkel bomvol klanten, de avond vloog voorbij. Louis vermaakte zich uitstekend en wil langs deze weg nogmaals de mensen van de Schoenenfabriek bedanken voor hun gastvrijheid, medewerking en de vele lekkere koppen koffie.

 

 

 

 

De kerstman run,
altijd weer een gezellige sportieve activiteit die wij graag op ons nemen, vele Kerstmannen starten vanaf de zojuist verlichte kerstboom vanaf de Grote Markt in Groningen om een run te doen. Een leuke en gezellig evenement met veel response.

 

 

 

 

 

 

Feestavond tijdens de Landenweek elke keer weer bijzonder druk duizenden mensen op gezellig op de Grote Markt te Groningen.

Wij hebben elke keer weer een geweldig resultaat met een prima en ontspannen sfeer een mooi programma voor jong en oud verdeeld over de avond.

De landenweken zoals de Italiaanse en Chinese zijn een begrip voor veel Stadjes en Buitenlui.

Een mooi evenement om te organiseren, realiseren en te coördineren welke wij met veel inzet en plezier hebben uitgevoerd.

Een mooi voorbeeld van een geweldige kick voor HLpromotions.

 

China Landenweek Groningen

De China week, veel meer dan verwacht kregen wij belangstelling, delegaties en artiesten uit China, de Hele Hortus werd omgetoverd met geweldige verlichte beelden en optredens van koren en muzikanten. Wij kregen van de Chinese gemeenschap in Groningen leuke en mooie complementen.

De Groninger City Club is aangenaam verrast met de overweldigende belangstelling, de Starten en Etalages waren uitbundig versiert.

De talloze optredens, de reacties en het verlichte beelden evenement overtrof alle landen weken.

Wij mochten organiseren, coördineren en realiseren en daar zijn wij nog steeds reuze blij mee.  

 

  

Waddendag in de Oosterhaven Groningen

Waddendag.

Het kom bijna niet mooier na veel geregel met allerlei instanties kwamen de kramen,

een flink aantal kotters met waarvan enkele volop in de netten een geweldig gezicht zo in het Schuitendiep in Groningen, de kade stond bomvol belangstellend publiek, er waren allerlei eetkraampjes en een leuke en gezellige warenmarkt met meer dan 20 kramen op het damsterdiep.  De artiesten op het showpodium hebben volop belangstelling gekregen. Voor ons een gezellig en mooi evenement met meer dan een geweldige herinnering, wij zijn klaar voor de volgende editie.

 

 

 

Kramermarkt Groningen

Kramermarkt : 

Roelof van der Schaaf de Loco-Burgermeester ontvangt een historische Graaf Gunther uit Oldenburg, onze zustergemeente in Duitsland. Al sinds 1608 organiseert men in Oldenburg de daar beroemde Kramermarkt, waar het gezellig vertoeven is in de vele kraampjes volop allerlei koopwaren een doe markt en de kramen met lekkernijen.

In Oldenburg uit gegroeid tot 10 dolle dagen met Kermis en Circus, Artiesten en Acts met natuurlijk veer Bratwursten und Bier in de avonduren overdag gaat de voorkeur naar koffie en thee met een Berliner. We hopen dat de Kramermarkt een vervolg krijgt een mooie aanwinst voor onze Stad.

Het mooie Kado

 

 

 

 

 

 

 
UMCG en Martini ziekenhuis:
Voor beide instellingen verzorgden wij op twee aan een gesloten avonden een Big Disco Party

 

Glenn Miller Show NVAM

NVAM:

Regelmatig verzorgen wij de muziek tijdens de afsluiting van Het NVAM Congres dit keer in de oude tramremise in Den Haag. Een dag vol organisatie en coördinatie daarnaast realiseerden wij een Glenn Miller Avond voor de gasten van het congres waarbij talloze buitenlanders aanwezig waren, het feest was de kroon van alle georganiseerde avonden die week.

Wij willen de beheerder en de catering van de Tramremise nog bedanken voor hun gastvrij ontvangst en goede samenwerking, uiteraard bedanken wij ook nog een keer de NVAM voor de fijne, gezellige avond.

 

 

 

 

 

klik op foto voor vergroting

Als laatste een paar foto's  uit de vervlogen jaren, toen Louis van der Tuin als DJ voor o.a. Veronica draaide.


Destijds verzorgende Louis ook de boekingen, apparatuur en DJ-werk van de toen befaamde en honderden keren draaiende Dagblad van het Noorden Discoshow en Veronica Drive in Show's in het hele land.

 

Al in de Jaren 80 begon Louis van der Tuin, als Louis van der Tuin Showproductions, met het organiseren en realiseren van talloze bedrijfsfeesten en bedrijfspresentaties, evenementen en personeelsfeesten, presentaties en dorpsfeesten, en nog steeds met inmiddels 32 jaar ervaring.

 

 

klik op foto voor vergroting

Ook had Louis de eerste Podiumwagen in Nederland. Een wagen met kleedkamer, kaptafel licht en geluid standaard ingebouwd. 

klik op de foto voor een vergroting

 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie !