HL Promotions

voor ieder evenement met talent

 

 

 

Werkmanbrug met impressie sfeerverlichting, kerstverlichting, verlichte bruggen

Werkmanbrug in Groningen, klik op de foto voor een vergroting

Sfeerverlichting in de binnenstad van Groningen:

Dit jaar alweer voor de 5de keer organiseren, realiseren en coördineren wij de sfeerverlichting in opdracht van GCC voor de winkeliers in de binnen stad van Grün. Vorig jaar kreeg de hele binnenstad nieuwe LED sfeerverlichting met een overweldigende media aandacht. Ook dit jaar hebben wij een aantal nieuwe locaties en verbeteringen doorgevoerd.


paraplu's boven Groningen

paraplu's boven Groningen, klik op de foto voor een vergroting

"Paraplu's boven Groningen"

meer dan 200 Paraplu's swingen in mooie kleuren vrolijk boven de Kijk In 't Jatstraat.

Kim Hoetjes-Mulder, van de Winkeliersvereniging Oude Kijk in't Jatstraat/Stoeldraaierstraat,zei ja wij willen paraplu's HL promotions hing ze op en direct werden er honderden foto's gemaakt. Het fleurt de straat op waar tientallen leuke winkeltjes en gezellige terrasjes zijn te vinden.

 

 

Nieuw in ons pakket

Winkeliersvereniging activiteiten uitvoering
Speciaal voor ondernemers en winkeliers verenigingen hebben wij activiteiten ontwikkelt die goed passen bij de pr en doelgroep van de ondernemer of winkelvereniging. Wilt u een uitvoerende organisatie dan komen wij graag bij u op bezoek.

Narrowcasting
in uw zaak of op de beursvloer, wij zijn snel inzetbaar en steeds voorzien wij in de nieuwste technieken van Narrowcasting, Wij zorgen wij voor reclamemakers, maar communiceren ook met de doelgroep over activiteiten, routing en calamiteiten. Flexibel en steeds actueel op de schermen in uw bedrijf of beursvloer.Narrowcasting is informatief, actueel en snel in communicatie.
Waar Narrowcasting ? overal waar mensen moeten wachten of in groepen samen zijn, steeds in een leuke combinatie met andere bedrijven uw bedrijf promoten, maar ook uw acties of gewoon de prijslijst van de snackbar, de weersverwachtingen of sport activiteiten, interesse nodig ons uit voor een gesprek, wij komen graag bij u op de koffie.  


Leegstand in de winkels ?
Wij helpen u met tijdelijke invulling er zijn natuurlijk de standaard invullingen, maar wij hebben ook hele mooie nieuwe nieuwsgierig ? laat het ons maar weten.  

Zwanestraat met straatdecoratie tijdens de winter welvaart dagen 2015


Wij mochten de gehele Zwanestraat voorzien van straat decoratie, de Zwanestraat gunde ons de opdracht op basis van originaliteit, invulling van decoratie en creatie. Tijdens de winter welvaart dagen van 18-19-20 december 2015 plaatsen wij er elke dag 10 meerpalen in verschillende formaten met meeuwen en touwen, twee vuurtorens van bij 4 meter hoog en zes zeilen van elk 350 cm. Verder verzorgden wij tijdens deze dagen achtergrond muziek met zes compacte Audac WX502 buiten luidsprekers de 170 meter lange straat was aangenaam voorzien van achtergrond muziek.

De winkeliers en medewerkers zijn enthousiast, de organisatie tevreden en dat smaak naar meer op naar de leukste straat van Nederland. Langs deze weg willen wij in het bijzonder Mark en zijn vrouw bedanken voor de gastvrijheid.

decoratie vuurtoren verhuur

klik op het plaat voor een vergroting

 

Ontsteking lampjes Dennie de Wens Kerstboom Grote Markt 2015


Met veel plezier en inzet hebben wij met een veel te krapbudget ons aandeel bijgedragen aan de ontsteking van de 10.000 lampjes in Dennie de wenskerstboom op de Grote Markt te Groningen, de opbrengst van elk geadapteerd lampje voor 10 euro gaat dit jaar naar Humanitas

 

Opening GCC Stafkantoor

Wij verzorgden op 9 oktober de presentatie voor de opening van het Stafkantoor van GCC in het Infrahuis te Groningen.

Louis deed de presentatie en aankondigingen maakte een power point en huurde Rwinshowtechniek in voor de verlichte openingszuil en de confetti.

We hebben weer een goede indruk achter gelaten, Wij bedanken GCC 't Infrahuis en Thea van Koppen voor hun gastvrijheid en medewerking.

klik op de foto voor een vergroting

 

 

klik op de foto voor een vergroting

De Nacht van de Mode

Louis alweer Vinyl Plaatjes -singels- draaiend tijdens de Nacht van de Mode in de Schoenenfabriek aan de Akerkhof te Groningen.

En zoals je duidelijk ziet alweer met veel plezier en fanatieke inzet altijd weer pratende Ex Veronica en Dagblad van het Noorden DJ en organisator.

Het meubel en decor, verlichting en geluid werd door Rwinshowtechniek verzorgd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

klik op de foto voor een vergrotingVoor Marketing Groningen verzorgen wij de distributie van de decoraties voor evenementen in de binnenstad zoals in dit voorbeeld waar wij bezig zijn met de distributie in de Herestraat met leuke items voor de Nacht van de Mode in Groningen.

In 2017 al weer voor het 4de jaar.

 

 

 

 

 

 

 

Als het kan draait hij ze keer op keer de singels (vinyl platen) van je jaren 70-80 en 90, elke keer weer een leuk feest