HL Promotions

voor ieder evenement met talent

 

Wat wij willen doen

 

Organisatie: 

Bij een evenement is de organisatie complex, er zijn tientallen zaken die in werking gezet moeten worden. Een goed draaiboek is daarom van belang. Aandacht voor Promotie is een belangrijke zaak, wij beschikken over de juiste communicatie kanalen voor de gewenste bezoekers en in de praktijk getest draaiboek voor alle zaken. Het is steeds weer een leuke klus waarvoor wij alle capaciteit en back-up in huis hebben.

 

 

.

Realisatie:

Al vele tientallen jaren realiseren wij evenementen voor overheden, semi overheden, bedrijven en stichtingen.

Het is altijd weer een geweldig gezicht om het resultaat te aanschouwen, laten we zeggen de kroon op ons werk.

Uiteraard nemen wij onze verantwoording en zullen ons volledig inzetten om tot een uitmuntend resultaat te komen. er mag van ons net dat beetje meer verwacht worden.

 

 

 

Coördinatie:

Een evenement organiseren vraagt veel tijd, die voeren wij graag uit, tegen een van te voren vast afgesproken bedrag en duidelijke taak omschrijving.

Wij coördineren van begin tot en met het valuatie gesprek en zullen het evenement professioneel te begeleiden. .

Wij hebben ervaring met evenementen waar tienduizenden mensen komen, daarbij zullen wij ons steeds te houden aan regels van overheidsdiensten en wensen van de opdrachtgever. De coördinatie zal met voldoende inzet en overtuiging worden uitgevoerd.

 

Narrowcasting
in uw zaak of op de beursvloer, wij zijn snel inzetbaar en steeds voorzien wij in de nieuwste technieken van Narrowcasting, Wij zorgen wij voor reclamemakers, maar communiceren ook met de doelgroep over activiteiten, routing en calamiteiten. Flexibel en steeds actueel op de schermen in uw bedrijf of beursvloer.Narrowcasting is informatief, actueel en snel in communicatie.
Waar Narrowcasting ? overal waar mensen moeten wachten of in groepen samen zijn, steeds in een leuke combinatie met andere bedrijven uw bedrijf promoten, maar ook uw acties of gewoon de prijslijst van de snackbar, de weersverwachtingen of sport activiteiten, interesse nodig ons uit voor een gesprek, wij komen graag bij u op de koffie.  


Leegstand in de winkels ?
Wij helpen u met tijdelijke invulling middels kingsize posters, narrowcasting en acties.